Iată evenimentul de lansare a primului telefon Amazon, Fire Phone: o oră și 20 de minute de detalii (Video)

1.413 ori
<b>Iată evenimentul de lansare a primului telefon Amazon, Fire Phone: o oră și 20 de minute de detalii (Video)</b>S-a spus de câteva ori până acum că Jeff Bezos, șeful Amazon este noul Steve Jobs. Puteți să confirmați sau infirmați această ipoteză aruncând o privire asupra clipului de mai jos, care prezintă întreaga conferință Amazon de ieri, în...

S-a spus de câteva ori până acum că Jeff Bezos, șeful Amazon este noul Steve Jobs. Puteți să confirmați sau infirmați această ipoteză aruncând o privire asupra clipului de mai jos, care prezintă întreaga conferință Amazon de ieri, în cadrul căreia a fost lansat telefonul Fire Phone.

​

Amazon Fire Phone sosește pe 25 iulie, iar evenimentul de ieri a durat în jur de o oră și 20 de minute. Telefonul e disponibil la precomanda pe Amazon și AT&T chiar acum, iar el costă 199 de dolari în versiunea de 32 GB și 299 dolari pentru modelul de 64 GB. Prețurile se aplică doar cu abonamente AT&T, din păcate. Un mare accent în prezentarea video s-a pus pe interfața 3D a acestui handset, care se folosește de o serie de camere frontale pentru a genera efectele tridimensionale.

și jocuri 3D au fost prezentate și spre deosebire de conferințele Apple, unde se perindă pe scenă câțiva oficiali Apple, la Amazon este un one man show, cu Bezos în centru. După ce am văzut toate aceste prezentări 3D, inclusiv una pentru hărți, mă întreb dacă nu cumva interfața și efectele sale 3D vor jena ochii utilizatorilor, după câteva ore de utilizare. Secretul acestui UI 3D? Detectarea poziției capului utilizatorului în timp real.

Aflați și că se lucrează la Amazon Fire Phone de 4 ani, deci acest produs a fost gândit cu grijă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×