Google introduce dezvoltatorilor posibilitatea de publicare a aplicațiilor plătite și din România!

1.364 ori
<b>Google introduce dezvoltatorilor posibilitatea de publicare a aplicațiilor plătite și din România!</b>Data de 1 mai 2014 este una extrem de importantă pe plan local și nu în sensul pe care îl cunoaștem, ci pentru că cei de la Google au anunțat introducerea programului Google Wallet Merchant pentru dezvoltatorii de aplicații din 8 noi țări....

Data de 1 mai 2014 este una extrem de importantă pe plan local și nu în sensul pe care îl cunoaștem, ci pentru că cei de la Google au anunțat introducerea programului Google Wallet Merchant pentru dezvoltatorii de aplicații din 8 noi țări. Astfel, printre lista de țări din care se vor permite publicarea de aplicații cu plată se va numără Grecia, Luxemburg, România, Arabia Saudită, Slovacia, Turcia, Ucraina și Vietnam.

Dezvoltatorii din țările enumerate mai sus se vor putea înregistra ca și comercianți/vânzători de aplicații. Cei care doresc înscrierea în acest program nu vor avea de făcut lucruri foarte complicate pentru activarea profilului, ci doar vizitarea paginii Google Play Developer Console și setarea unui cont de comerciant ulterior.

Mai apoi, proaspeții comercianți vor putea afla mai multe lucruri despre conceptul de punere în vânzare a aplicațiilor și de obținere a veniturilor prin intermediul Google Play Android Developer Help Center.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×