PaperFold, un smartphone experimental cu 3 ecrane flexibile (Video)

1.218 ori
<b>PaperFold, un smartphone experimental cu 3 ecrane flexibile (Video)</b>Bătălia ecranelor flexibile continuă, fără vreun produs comercial cu statut de hit care să propulseze tehnologia în mainstream deocamdată. Ei bine, astăzi luăm contact cu PaperFold, un smartphone experimental, care aduce 3 ecrane flexibile....

Bătălia ecranelor flexibile continuă, fără vreun produs comercial cu statut de hit care să propulseze tehnologia în mainstream deocamdată. Ei bine, astăzi luăm contact cu PaperFold, un smartphone experimental, care aduce 3 ecrane flexibile.

El a fost dezvoltat de către cercetătorii de la Queen's College din Canada. PaperFold folosește 3 ecrane diferite care se pot îndoi unul peste altul și oferă interacțiune în funcție de poziția lor. Astfel, terminalul va cunoaște poziția sa și va oferi un display sub formă de tastatură și altul sub formă de ecran propriu zis. Produsul păstrează un format ultra compact, ultra subțire și ușor, deși integrează 3 ecrane.

Mai jos vedeți un clip cu această invenție și știm că și Samsung și LG au în laboratoare produse similare, dar deocamdată nu am văzut chiar ceva atât de evoluat și de subțire. Din câte văd se limitează la ecrane alb negru cercetătorii, iar pentru panouri color flexibile bănuiesc că trebuie să mai treacă ceva vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×