Google lanseaza Gmail for mobile 2.0

Autor:  | Publicat în:  Google 1.219 ori
<b>Google lanseaza Gmail for mobile 2.0</b>Google a anuntat ieri lansarea lui Gmail, in varianta mobila, acum in versiunea 2.0 pe care o puteti descarca imediat. Aplicatia este compatibila cu majoritatea handseturilor J2ME si BlackBerry si poate fi descarcata daca folositi browserul de pe...

Google a anuntat ieri lansarea lui Gmail, in varianta mobila, acum in versiunea 2.0 pe care o puteti descarca imediat. Aplicatia este compatibila cu majoritatea handseturilor J2ME si BlackBerry si poate fi descarcata daca folositi browserul de pe telefonul dumneavoastra, accesand aceasta adresa.

Evident, serviciul este gratuit, iar Gmail for mobile 2.0 este disponibil acum in peste 35 de limbi internationale si aduce cu sine numeroase imbunatatiri si o experienta email mai rapida si mai sigura. Noua versiune mobila de Gmail soseste cu functii ca administrarea simultana a mai multe conturi de email, care permite trecerea de la Gmail la conturile email din Google Apps.

In plus, veti putea folosi mai multe draft-uri pentru emailul mobil, salvandu-le pentru a le trimite mai tarziu. Aplicatia suporta si functionarea offline, astfel ca veti putea citi ultimele mailuri si daca nu aveti semnal si chiar scrie unele noi, trimise apoi cand semnalul isi revine. Pe handseturile cu tastaturi QWERTY vor fi disponibile si shortcuturi care functioneaza in Gmail for mobile 2.0, astfel ca, spre exemplu puteti apasa "k" pentru a initia o noua conversatie, sau "j" pentru a accesa o conversatie mai veche, eventual "z" pentru a anula ultima actiune.

Sursa: Unwiredview

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×