Google Now on Tap este redenumit "Screen Search", iar Now Cards devin "Feed"

842 ori
<b>Google Now on Tap este redenumit "Screen Search", iar Now Cards devin "Feed"</b>Odată cu renunțarea la seria de smartphone-uri Nexus, am descoperit și faptul că Google a operat modificări și în cazul aplicațiilor proprii. Astfel, Nexus Launcher a devenit Pixel Launcher, iar mai nou avem de-a face și cu o redenumire a funcțiilor

Cea mai nouă versiune a aplicaţiei Google se află în faza beta şi aparent aduce un rebranding legat de Google Now şi serviciile asociate. Varianta 6.5 a aplicaţiei îl transformă pe Google Now on Tap în "Screen Search", iar Now Cards în "Feed".

Google

Google Now on Tap este o funcţie mai degraba contextuală şi uşor de activat din alte aplicaţii precum Chrome, oferind informaţii legat de ceea ce vedeţi pe ecran. De aici şi potrivirea pentru numele "Screen Search". Google a aplicat noul branding pentru a clarifica funcţia, de altfel nu prea folosită de la debutul său în Marshmallow.

Cât despre acele Now Cards ce apar în pagina Home a aplicaţiei Google, denumirea de Feed e potrivită şi pentru ele. Pe lângă aceste rebrandinguri a apărut şi modul "In Apps" care a debutat odată cu LG V20. Shortcutul In Apps poate fi plasat pe homescreen, astfel încât să realizaţi căutarea în aplicaţii. Puteţi căuta orice doriţi direct in aplicaţii, de la bookmarkuri şi fişiere în Drive, până la contacte, cărţi şi alte conţinuturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×