Google Now on Tap este redenumit "Screen Search", iar Now Cards devin "Feed"

Autor:  | Publicat în:  Google  Android 737 ori
<b>Google Now on Tap este redenumit "Screen Search", iar Now Cards devin "Feed"</b>Odată cu renunțarea la seria de smartphone-uri Nexus, am descoperit și faptul că Google a operat modificări și în cazul aplicațiilor proprii. Astfel, Nexus Launcher a devenit Pixel Launcher, iar mai nou avem de-a face și cu o redenumire a funcțiilor

Cea mai nouă versiune a aplicaţiei Google se află în faza beta şi aparent aduce un rebranding legat de Google Now şi serviciile asociate. Varianta 6.5 a aplicaţiei îl transformă pe Google Now on Tap în "Screen Search", iar Now Cards în "Feed".

Google

Google Now on Tap este o funcţie mai degraba contextuală şi uşor de activat din alte aplicaţii precum Chrome, oferind informaţii legat de ceea ce vedeţi pe ecran. De aici şi potrivirea pentru numele "Screen Search". Google a aplicat noul branding pentru a clarifica funcţia, de altfel nu prea folosită de la debutul său în Marshmallow.

Cât despre acele Now Cards ce apar în pagina Home a aplicaţiei Google, denumirea de Feed e potrivită şi pentru ele. Pe lângă aceste rebrandinguri a apărut şi modul "In Apps" care a debutat odată cu LG V20. Shortcutul In Apps poate fi plasat pe homescreen, astfel încât să realizaţi căutarea în aplicaţii. Puteţi căuta orice doriţi direct in aplicaţii, de la bookmarkuri şi fişiere în Drive, până la contacte, cărţi şi alte conţinuturi.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×