Google lansează o secţiune de Play Store pentru copii pe 28 mai, la Google I/O 2015

657 ori
<b>Google lansează o secţiune de Play Store pentru copii pe 28 mai, la Google I/O 2015</b>Google Play va primi un segment dedicat copiilor şi familiilor &icirc;ncep&acirc;nd cu 28 mai, conform unui email trimis dezvoltatorilor. Aceştia sunt &icirc;ndemnaţi să propună aplicaţii pentru acea zonă p&acirc;nă la debutul lui Google I/O 2015....

Google Play va primi un segment dedicat copiilor şi familiilor începând cu 28 mai, conform unui email trimis dezvoltatorilor. Aceştia sunt îndemnaţi să propună aplicaţii pentru acea zonă până la debutul lui Google I/O 2015.

Evenimentul are loc la finalul acestei luni şi ar putea aduce printre altele şi indicii cu privire la Android M. Iniţiativa Google fusese anunţată cu ceva vreme în urmă sub numele de "Designed for Families", dar nu aveam o dată de lansare până acum. Google nu prea a ţinut în frâu Play Store de la debutul sau, acesta fiind doldora de malware şi nesegmentat cum trebuie.

Totuşi în ultimii ani au apărut tot soiul de filtre şi mecanisme care nu mai permit aplicaţiilor nepotrivite, clonate sau malware-ului să mai ajungă în magazin. Acum următorul pas este crearea de noi secţiuni, începând cu cea pentru familii şi copii. Există alternative la această idee, precum Samsung Kid Mode sau magazinele de aplicaţii third party de pe tabletele pentru copii Nabi, dar ele nu se ridică la înălţimea lui Play Store.

Avem părinţi printre voi? Ce părere aveţi despre această idee?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×