Apple ar putea livra 50 milioane de iPhone-uri în trimestrul numărul 2

882 ori
<b>Apple ar putea livra 50 milioane de iPhone-uri în trimestrul numărul 2</b>Un raport marca Business Insider sosit astăzi &icirc;n presă ne dezvăluie c&acirc;teva detalii referitoare la v&acirc;nzările de iPhone-uri pentru trimestrul 2, perioadă &icirc;n care analiștii se așteaptă ca iPhone 6 și versiunea sa phablet să...

Un raport marca Business Insider sosit astăzi în presă ne dezvăluie câteva detalii referitoare la vânzările de iPhone-uri pentru trimestrul 2, perioadă în care analiștii se așteaptă ca iPhone 6 și versiunea sa phablet să contribuie la un număr uriaș de terminale vândute. După cum știm deja, în primul trimestru, Apple a livrat 70 milioane de iPhone-uri.

Printre companiile ce au oferit o estimare a vânzărilor Apple pe trimestrul 2 se numără și UBS Evidence Lab. Aceasta din urmă se așteaptă ca gigantul din Cupertino să vândă în jur de 51.1 milioane de iPhone-uri în aceste 3 luni. Pe de altă parte, un analist Wall Street susține că Apple nu va vinde mai mult de 45 milioane de terminale.

Din câte se pare, cererea de produse iPhone este foarte mare în China, țară în care Apple și-a recucerit poziția de lider local. Pe lângă gama de telefoane, Apple are așteptări mari și de la ceasul Watch care se află în vânzare încă de luna trecută.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×