Google Maps 5.5 pentru Android simplifică check-in-urile și acordarea de note diferitelor locuri vizitate

Autor:  | Publicat în:  Android 1.505 ori
<b>Google Maps 5.5 pentru Android simplifică check-in-urile și acordarea de note diferitelor locuri vizitate</b>Google Maps a ajuns la versiunea 5.5 a aplicației pentru Android, care include printre altele și butoane "Check In" și "Rate and Review" în secțiunea Places. în plus, softul vă permite să editați adresa de acasă sau de la muncă în secțiunea...

Google Maps a ajuns la versiunea 5.5 a aplicației pentru Android, care include printre altele și butoane "Check In" și "Rate and Review" în secțiunea Places. în plus, softul vă permite să editați adresa de acasă sau de la muncă în secțiunea Latitude și adoptă un nou design al paginilor ce detaliază programul mijloacelor de transport în comun.

Cu Google Maps 5.5, atunci când deschideți o pagină Places de pe terminalul mobil, puteți face Check în folosind Google Latitude sau chiar să faceți o recenzie unui restaurant, hotel și multe alte locuri. Cu o lună în urmă Google lansa un meniu pentru istoricul locurilor unde s-a aflat utilizatorul de Latitude, din care aflăm cât timp petrece acesta acasă, la muncă sau în alte părți.

Google Maps 5.5 pentru Android simplifică check-in-urile și acordarea de note diferitelor locuri vizitate

Ei bine, acum puteți schimba adresa de acasă sau de la muncă, dacă ați făcut modificări ale acestor aspecte în viața dumneavoastră. Google Maps pentru Android include detalii despre transportul în comun de doi ani deja, acoperind peste 440 de orașe. De această dată au fost actualizate paginile stațiilor, pentru o mai bună organizare.

Puteți descărca Google Maps 5.5 pentru Android de aici pentru a-i proba noile funcții.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×