Telefoane Nokia cu Mango pe piață chiar din 2011? Semi-confirmarea oficială vine Într-un interviu Forbes

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.503 ori
<b>Telefoane Nokia cu Mango pe piață chiar din 2011? Semi-confirmarea oficială vine Într-un interviu Forbes</b>Jo Harlow, vicepreședinte al secțiunii de terminale Smart de la Nokia a făcut o semi-confirmare a lansării unui smartphone Windows Phone 7 produs de Nokia în acest an. în cadrul unui interviu cu Forbes, oficialul a declarat că este încântată de...

Jo Harlow, vicepreședinte al secțiunii de terminale Smart de la Nokia a făcut o semi-confirmare a lansării unui smartphone Windows Phone 7 produs de Nokia în acest an. în cadrul unui interviu cu Forbes, oficialul a declarat că este încântată de evoluția acestui proiect.

Trebuie menționat că în această săptămână Microsoft a declarat că are deja în laboratorul de teste modele Nokia ce rulează Mango OS, deci lucrurile merg în direcția bună. Harlow ne-a reamintit că Nokia dorește ca în 2011 să lanseze deja primul telefon cu WP7 la bord, iar în 2012 să vedem deja un portofoliu mai amplu de modele.

Acum rămâne de văzut dacă vreun prototip de astfel de smartphone va scăpa din laboratoarele finlandezilor sau cele Microsoft și va ajunge pe mâna lui Eldar Murtazin, cum se întâmplă de obicei. și cum rămâne cu misteriosul model N9/N950? Oare fi acest handset MeeGo lansat înainte de un terminal Windows Phone de la Nokia?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×