HTC Desire S și noua MobiGirl Anka Staar, Într-un pictorial pentru microbiști și nu numai

Autor:  | Publicat în:  Mobi Girl 2.920 ori
<b>HTC Desire S și noua MobiGirl Anka Staar, Într-un pictorial pentru microbiști și nu numai</b>HTC Desire S a fost analizat complet aici și acum a venit momentul ca terminalul să întâlnească o prezență sexy, sub forma tinerei Anka Staar, care a pozat cu smartphone-ul Android. Rezultatul îl vedeți în galeria de mai jos. &nbsp; De la Anka...

HTC Desire S a fost analizat complet aici și acum a venit momentul ca terminalul să întâlnească o prezență sexy, sub forma tinerei Anka Staar, care a pozat cu smartphone-ul Android. Rezultatul îl vedeți în galeria de mai jos.

De la Anka aflăm că telefonul ei preferat este Nokia E71 alb, model pe care îl și posedă de altfel. Despre HTC Desire S tânăra are numai cuvinte de laudă și afirmă că își dorește să-l aibă în colecția sa de telefoane. în ce privește modelul de terminal care îl face mai sexy pe un bărbat, cel mai nou BlackBerrry este răspunsul domnișoarei.

Mobi Girl HTC Desire S

Anka Staar este studentă la facultatea de management turistic Dimitrie Cantemir, iar ca pasiuni are cititul și plimbările prin oraș. în privința utilizării telefonului pentru socializare, nouă MobiGirl nu se bazează neapărat pe Facebook, ci pe clasicele SMS-uri și apeluri. și acum iat-o pe brunetă prezentându-ne modelul Desire S, unele din imagini incluzând-o și în tricoul Politehnicii Timișoara.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×