Google Maps actualizat la versiunea 9.19, vine cu un nou "Driving Mode", informaţii despre trafic, o estimare a sosirii şi multe altele; APK aici!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.641 ori
<b>Google Maps actualizat la versiunea 9.19, vine cu un nou "Driving Mode", informaţii despre trafic, o estimare a sosirii şi multe altele; APK aici!</b>Google Maps a primit o actualizare ce duce aplicaţia la versiunea 9.19 şi include numeroase noutăţi, utile celor care călătoresc mult. Acesta e primul update important al unei aplicaţii centrale Google din 2016. &nbsp; Maps v9.19 primeşte şi un...

Google Maps a primit o actualizare ce duce aplicaţia la versiunea 9.19 şi include numeroase noutăţi, utile celor care călătoresc mult. Acesta e primul update important al unei aplicaţii centrale Google din 2016.

Maps v9.19 primeşte şi un nou meniu Settings pentru parcursul vostru pe harta şi o opţiune audio on/off care e mai comod de accesat pentru a trece pe silenţios notificările turn by turn. Totuşi cea mai importantă noutate este acel Driving Mode de generaţie nouă, care vă oferă extra informaţii în vreme ce şofaţi.

Google Maps actualizat la versiunea 9.19, vine cu un nou

Driving Mode e o nouă variantă a funcţiei de navigare, care foloseşte istoricul localizărilor voastre şi căutările de pe web pentru a face speculaţii şi predicţii legate de locul către care şofaţi. Astfel, vă sunt furnizate actualizări despre trafic şi estimări ale timpului rămas până la destinaţie. Noul mod poate fi pornit cu un shortcut direct de pe homescreen.

Google Maps actualizat la versiunea 9.19, vine cu un nou

Deocamdată Driving Mode e destul de greu de activat, prin intermediul unor setări speciale din zona Settings/Navigation Settings. Funcţia Timeline ne permite să vedem locurile în care am fost în trecut, adunând date despre călătoriile noastre. Puteţi lega această funcţie cu Google Photos şi cu căutările de pe web şi aplicaţiile voastre.

Google Maps actualizat la versiunea 9.19, vine cu un nou

Google Maps v9.19 poate şi "citi" un to do list acum, permiţând realizarea unor sarcini din mers. Deocamdată nouă versiune nu se afla în Play Store, dar o găsiţi aici.

Google Maps actualizat la versiunea 9.19, vine cu un nou

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×