Chrome 51 soseşte într-o versiune stabilă pe desktop şi mobil, acum cu un consum mai eficient şi scrolling îmbunătăţit

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii Telefoane 2.384 ori
<b>Chrome 51 soseşte într-o versiune stabilă pe desktop şi mobil, acum cu un consum mai eficient şi scrolling îmbunătăţit</b>Un lucru pe care toți îl cunoaștem este acela că Google Chrome este cel mai utilizat browser de pe PC, dar cu toate acestea avem parte de un software consumator de resurse, unul care nu este tocmai perfect. Totuși, Google vine cu fel și fel de update-uri

Chrome e cel mai folosit web browser de pe PC, dar rămâne un mare mâncător de resurse şi nu e chiar perfect, deci actualizările sunt binevenite. Chrome 51 sosea în faza beta pe mobil şi PC în aprilie, iar acum ar fi ajuns la o versiune stabilă. Hai să vedem ce aduce ea.

Scopul a fost creşterea fluidităţii de scroll şi scăderea consumului de energie. Aflăm că a fost înlăturată opţiunea care includea taburile din Chrome în caruselul de aplicaţii aflate în multitasiking în zona Recents pe Android. Credential Management API este un nou tool al celor de la W3C care face autentificarea pe site-uri şi pagini web mai uşoară.

Prin intermediul noului standard, utilizatorii se vor înregistra cu un singur tap şi apoi se vor autentifica fără probleme şi după expirarea unei sesiuni. Conturi Google şi Facebook se vor putea folosi fără probleme pentru autentificarea pe diferite site-uri. Scrollingul e acum mai fluid pentru că site-urile vor fi capabile să detecteze când trebuie şi când nu trebuie dezactivat scrollingul la atingerea utilizatorului.

Chrome e acum şi mai eficient pentru că renunţă la o parte din randarea din fundal, când vine vorba de clipuri video, widgeturi şi reclame, eliminând extra sarcinile şi axându-se doar pe ce vede utilizatorul. El nu mai randează ceea ce nu se încarcă sau nu se vede. Se consuma astfel cu 30% mai puţină energie. Cei care duc deja dorul integrării taburilor în Recents, trebuie să afle că vom primi o soluţie alternativă numită Herb în Chrome 52.

Găsiţi browserul aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×