Google Maps "flutura" in noua interfata Velvet (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.172 ori
<b>Google Maps "flutura" in noua interfata Velvet (Video)</b>Daca hardware-ul telefoanelor din ziua de azi nu ne mai surprinde, atunci ramane ca sistemele de operare si interfatele lor sa ne uimeasca. Este si cazul UI-ului Velvet, pe care il puteti admira in actiune in clipul de mai jos. &nbsp; Folosind o animatie...

Daca hardware-ul telefoanelor din ziua de azi nu ne mai surprinde, atunci ramane ca sistemele de operare si interfatele lor sa ne uimeasca. Este si cazul UI-ului Velvet, pe care il puteti admira in actiune in clipul de mai jos.

Folosind o animatie tip "perdea", aceasta interfata ii va permite utilizatorului sa faca drag and drop cu anumite iconuri/widgeturi de pe ecran, in vreme ce sub acestea va "flutura" o perdea de informatie/imagini. Creatie a celor de la The Astonishing Tribe, interfata concept va rula pe MeeGo OS si pe Android.

Firma din spatele lui Velvet este responsabila cu lookul lui Android si a mai creat si alte UI-uri concept pe care le puteti vedea aici. Interfata foloseste framework-ul propriu companiei si este mai degraba destinata smartphone-urilor decat tableturilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×