Nokia N8 filmeaza 720p videoclipuri pop din "American Idol" (Video)

1.826 ori
<b>Nokia N8 filmeaza 720p videoclipuri pop din "American Idol" (Video)</b>Stim deja ca Nokia N8 este un cameraphone fantastic, dar iata ca senzorul sau foto de 12 megapixeli isi dovedeste din nou potentialul. Astfel, aflam ca handsetul a fost folosit pentru a filma videoclipuri ale unor artisti incrisi in competitia "American...

Stim deja ca Nokia N8 este un cameraphone fantastic, dar iata ca senzorul sau foto de 12 megapixeli isi dovedeste din nou potentialul. Astfel, aflam ca handsetul a fost folosit pentru a filma videoclipuri ale unor artisti incrisi in competitia "American Idol", in varianta israeliana. Iata unul dintre aceste clipuri:

Observati calitatea incredibila a continutului rezultat, cu mentiunea ca producatorul videoclipului afirma ca singurele editari video folosite au fost unele mici schimbari de culoare. Daca aveti dubii in legatura cu faptul ca un N8 a realizat o asemenea captura video, puteti urmari primul clip si veti descoperi reflexia telefonului daca priviti cu atentie intre minutul 2:37 si 2:39.

O initiativa similara a avut loc si in cadrul editiei 2009 a lui American Idol din Israel, doar ca atunci au fost folosite handseturi Nokia N85 si N86. In 2010 este randul lui N8 sa realizeze o captura HD cu rezolutie 1080 x 720 (720p). Cu aceasta ocazie aflam si ca terminalul va debuta in Israel luna viitoare si il asteptam cu nerabdare si in Romania.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×