Google Maps Navigation vă oferă acum ruta ideală, ocolind blocajele În trafic

Autor:  | Publicat în:  Google 2.267 ori
<b>Google Maps Navigation vă oferă acum ruta ideală, ocolind blocajele În trafic</b>E clasic deja blocajul din trafic de dimineață, când toată lumea merge la muncă... Ei bine, Google Maps Navigation (Beta) vă vine în ajutor oferindu-vă rutele ideale, care ocolesc din start blocajele. Utilizatorii lui Google Maps Navigation...

E clasic deja blocajul din trafic de dimineață, când toată lumea merge la muncă... Ei bine, Google Maps Navigation (Beta) vă vine în ajutor oferindu-vă rutele ideale, care ocolesc din start blocajele. Utilizatorii lui Google Maps Navigation călătoresc peste 50 de milioane de kilometri zilnic, având încredere în acest serviciu Google.

E foarte posibil ca nouă versiune de Navigation să nu detecteze în acest moment blocajele din România, actualizările aducând în lunile viitoare și la noi această funcție. Cei care beneficiază de redirecționare nici măcar nu vor afla că a existat un ambuteiaj sau o problemă, deoarece Navigation va oferi direct ruta deblocată drept cea ideală.

Veți avea la dispoziție și rute mai scurte, rute alternative și străzi lăturalnice care se transformă în scurtături. Aplicația folosește algoritmi de o complexitate ridicată și un istoric al traficului în regiune. Scopul său este de a economisi combustibil și timpul atât de prețios al utilizatorului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×