Apple iOS 5 debutează În aprilie, Într-un eveniment oficial; iPhone 5 anunțat mai devreme?

2.074 ori
<b>Apple iOS 5 debutează În aprilie, Într-un eveniment oficial; iPhone 5 anunțat mai devreme?</b>Acum că iPad 2 este oficial și așteptăm sosirea sa în magazine, e rândul zvonurilor și speculațiilor despre iPhone 5 să împânzească webul. Ei bine, cu această ocazie aflăm că la începutul lunii aprilie vom asista la un eveniment oficial...

Acum că iPad 2 este oficial și așteptăm sosirea sa în magazine, e rândul zvonurilor și speculațiilor despre iPhone 5 să împânzească webul. Ei bine, cu această ocazie aflăm că la începutul lunii aprilie vom asista la un eveniment oficial Apple, menit să lanseze iOS 5. Să fie acesta un prilej pentru confirmarea lui iPhone 5?

Pe lângă iOS 5, Apple va anunța și noi funcții ale serviciului MobileMe, conform unor surse din cadrul companiei din Cupertino. Iată că Apple rămâne consecventă și păstrează aceleași date pentru anunțurile sale, după ce în 2010 a prezentat iOS 4 într-un eveniment organizat pe 8 aprilie. Dacă aveți curiozități cu privire la iOS 5, aflați că acesta vine cu un sistem de notificări complet refăcut, printre altele.

După numeroase discuții pe site-uri de profil și feedback negativ din partea utilizatorilor, Apple a decis să își schimbe sistemul de notificări, angajându-l pe Rich Dellinger anul trecut. Acest specialist fusese creierul din spatele sistemului de notificări de pe platforma HP webOS și suntem tare curioși în ce fel au fost folosite cunoștiințele sale la Apple, pentru dezvoltarea lui iOS 5.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×