Google Maps nu mai este accesibil de pe telefoanele cu Windows Phone 7.5 și Windows Phone 8

1.473 ori
<b>Google Maps nu mai este accesibil de pe telefoanele cu Windows Phone 7.5 și Windows Phone 8</b>Am un HTC 8X cu Windows Phone 8 și pot să confirm că Google nu mai permite accesul la Google Maps în browserul Internet Explorer de pe smartphone. Redirectează către motorul de căutare. Și uite că avem o altă mutare în războiul dus cu...

Am un HTC 8X cu Windows Phone 8 și pot să confirm că Google nu mai permite accesul la Google Maps în browserul Internet Explorer de pe smartphone. Redirectează către motorul de căutare. Și uite că avem o altă mutare în războiul dus cu Microsoft și software-ul său pentru telefoane mobile.

în urmă cu câteva săptămâni relatam despre decizia Google în a nu aduce aplicații oficiale în Windows Phone Store pentru YouTube, Gmail și alte servicii populare ale sale. Era o lovitură sub centură pentru compania americană cu sediul în Redmond. Observați cum Google încearcă să beneficieze de atuurile sale în a împiedica o eventuală trecere a unor spre Windows Phone 8.

Sunt utilizator al serviciilor Google și mi se pare ciudată alegerea lor de a-mi restricționa accesul către Gmail, etc și pe alte platforme în genul WP8. Nu la fel s-a întâmplat pe iOS unde după ce au fost dați afară cu YouTube s-au pus pe muncă și au livrat o aplicație pentru iPad și iPhone ce impresionează, un Gmail ce funcționează mai rapid și decât pe telefoanele cu Android.

Presupun că-și vor schimba politica doar dacă WP8 atrage un număr mare de potențiali clienți, nu-și vor permite să-i ignore. Oricum este ciudat, spre exemplu, la aplicația de YouTube pentru WP8 să nu dai decât de o redirecționare către versiunea de mobil, să aplice și acolo politica de la Google Maps.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×