Google Maps nu mai este accesibil de pe telefoanele cu Windows Phone 7.5 și Windows Phone 8

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.446 ori
<b>Google Maps nu mai este accesibil de pe telefoanele cu Windows Phone 7.5 și Windows Phone 8</b>Am un HTC 8X cu Windows Phone 8 și pot să confirm că Google nu mai permite accesul la Google Maps în browserul Internet Explorer de pe smartphone. Redirectează către motorul de căutare. Și uite că avem o altă mutare în războiul dus cu...

Am un HTC 8X cu Windows Phone 8 și pot să confirm că Google nu mai permite accesul la Google Maps în browserul Internet Explorer de pe smartphone. Redirectează către motorul de căutare. Și uite că avem o altă mutare în războiul dus cu Microsoft și software-ul său pentru telefoane mobile.

în urmă cu câteva săptămâni relatam despre decizia Google în a nu aduce aplicații oficiale în Windows Phone Store pentru YouTube, Gmail și alte servicii populare ale sale. Era o lovitură sub centură pentru compania americană cu sediul în Redmond. Observați cum Google încearcă să beneficieze de atuurile sale în a împiedica o eventuală trecere a unor spre Windows Phone 8.

Sunt utilizator al serviciilor Google și mi se pare ciudată alegerea lor de a-mi restricționa accesul către Gmail, etc și pe alte platforme în genul WP8. Nu la fel s-a întâmplat pe iOS unde după ce au fost dați afară cu YouTube s-au pus pe muncă și au livrat o aplicație pentru iPad și iPhone ce impresionează, un Gmail ce funcționează mai rapid și decât pe telefoanele cu Android.

Presupun că-și vor schimba politica doar dacă WP8 atrage un număr mare de potențiali clienți, nu-și vor permite să-i ignore. Oricum este ciudat, spre exemplu, la aplicația de YouTube pentru WP8 să nu dai decât de o redirecționare către versiunea de mobil, să aplice și acolo politica de la Google Maps.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×