Google Maps primește o actualizare pe Android, UI proaspăt, dar fără hărți offline!

1.554 ori
<b>Google Maps primește o actualizare pe Android, UI proaspăt, dar fără hărți offline!</b>Google a făcut un update important pentru aplicația sa Maps pentru Android, actualizarea aducând câteva aspecte interesante și unele negative softului. Google Maps for Android atinge versiunea 7.0.0, primește o nouă interfață și rămâne fără...

Google a făcut un update important pentru aplicația sa Maps pentru Android, actualizarea aducând câteva aspecte interesante și unele negative softului. Google Maps for Android atinge versiunea 7.0.0, primește o nouă interfață și rămâne fără o funcție importantă.

Se pare că Google a înlăturat funcția de hărți offline din aplicație și posibilitatea de a stoca hărți pe terminal, pentru a le folosi în zonele fără semnal. Veți putea încărca anumite zone ale hărții realizând căutări în avans atunci când aveți semnal, dar nu veți putea salva hărți întregi. Acest lucru e destul de bizar, deoarece dacă îmi amintesc bine, am avut chiar și în România un eveniment oficial Orange + Google, în cadrul căruia Google s-a lăudat cu hărțile sale offline și asta cu 2 ani în urmă.

Google Maps 7.0.0

Google Maps primește acum și reclame locale, afișate atunci când veți face o căutare în aplicație. în plus gigantul motoarelor de căutare a adăugat și semnalări de probleme de trafic, ambuteiaje și accidente pentru anumite orașe. Din changelog-ul lui Maps 7 iese în evidență opțiunea Explore, care va permite să vizualizați locuri noi pe care le puteți descoperi în anumite zone vizitate.

Mai interesant e faptul că aplicația primește un UI dedicat tabletelor, diferit de cel pentru mobil. Se pare că și posesorii de iPad vor beneficia de același update în curând. Puteți descărca noul Maps de aici dacă aveți Android 4.1+ și de aici dacă aveți Android 4.2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×