LG Optimus G2 surprins pentru prima oară În toată splendoarea: galerie foto și clip hands on (Video)

1.851 ori
<b>LG Optimus G2 surprins pentru prima oară În toată splendoarea: galerie foto și clip hands on (Video)</b>Mai avem de așteptat până la începutul lui august pentru a lua contact cu LG Optimus G2 și până acum am văzut doar imagini neclare cu acest model sau randari. Ei bine astăzi aflăm în sfârșit cum va arăta noul flagship, prin intermediul unui...

Mai avem de așteptat până la începutul lui august pentru a lua contact cu LG Optimus G2 și până acum am văzut doar imagini neclare cu acest model sau randari. Ei bine astăzi aflăm în sfârșit cum va arăta noul flagship, prin intermediul unui clip hands on și a câteva fotografii cu acest device.

Ce mă intrigă la acest telefon e că în unele imagini spatele pare fabricat din metal aproape mat, iar în altele pare sticlă glossy. G2 ar avea un display Full HD de 5.2 inch și per total designul îmi amintește de un Nexus 4 evoluat, dacă pot spune așa. Ecranul este cu adevărat edge to edge, iar butoanele de volum au fost plasate în spate sub camera.

LG Optimus G2

Mă intrigă faptul că nu avem butoane capacitive, ci virtuale, ducându-mă cu gândul la un Nexus. Sursa acestui hands on afirma că telefonul va sosi cu un procesor Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz și însoțit de 2 GB RAM. Remarc și prezența lui Optimus UI, care aduce cu versiunea 3.0 de pe LG Optimus G. Telefonul rulează Android 4.2.2, iar ce ai care au pus mâna pe el îl descriu drept "un Nexus 4 mai comod".

Va face valuri acest smartphone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×