Google ne liniștește, afirmă că nu renunță la terminalele Nexus

Autor:  | Publicat în:  Google 1.589 ori
<b>Google ne liniștește, afirmă că nu renunță la terminalele Nexus</b>Mulți au început să își facă griji cu privire la terminalele Nexus de la Google, atunci când au văzut că în ultimele săptămâni creatorul lui Android a lansat un Galaxy S4 Google Edition și un HTC One Google Edition. &nbsp; Astăzi Sundar...

Mulți au început să își facă griji cu privire la terminalele Nexus de la Google, atunci când au văzut că în ultimele săptămâni creatorul lui Android a lansat un Galaxy S4 Google Edition și un HTC One Google Edition.

Sundar Pichai, vicepreședinte pe zona de aplicații Google, Android și Chrome ne-a liniștit, afirmând că Google nu a terminat cu telefoanele Nexus încă. în cadrul conferinței D11 găzduita de Walt Mossberg, oficialul a afirmat că Nexus înseamnă și un progres de hardware, nu doar de software. Afirmația e interesantă, în contextul în care Motorola X Phone de exemplu e promovat de Google drept terminal cu software revoluționar și hardware mai puțin revoluționar.

Pichai a mai declarat și că parteneriate cu producătorii de telefoane pentru a lansa modele Android stock vor continua. A trecut ceva vreme de la ultimul Nexus, aducă Nexus 10 și Nexus 4, care soseau la final de 2012. Evident, asta dacă nu îl punem la socoteală pe Nexus 4 cel alb sosit recent... Care model credeți că va urma? Nexus 5 sau Nexus 7 2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×