Samsung Galaxy S4 Mini ajunge la FCC Împreună cu Galaxy Ace 3

1.358 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini ajunge la FCC Împreună cu Galaxy Ace 3</b>Samsung GT-i9195 a ajuns la FCC și dacă acest nume de cod nu vă pare cunoscut, asta e pentru el e asociat lui Galaxy S4 Mini. Terminalul a fost deja anunțat oficial și rămâne acum să fie prezentat în cadrul evenimentului Samsung Premiere de pe 20...

Samsung GT-i9195 a ajuns la FCC și dacă acest nume de cod nu vă pare cunoscut, asta e pentru el e asociat lui Galaxy S4 Mini. Terminalul a fost deja anunțat oficial și rămâne acum să fie prezentat în cadrul evenimentului Samsung Premiere de pe 20 iunie.

Observăm că modelul prezent aici este destinat pieței sud-coreene, deoarece suporta standarde LTE asociate acestui teritoriu. Mai interesantă e prezența la FCC a lui Samsung GT-S7272, un alt telefon care nu va ajunge în SUA prea curând, de vreme ce nici măcar nu suporta conectivitate 3G în versiunea americană.

Galaxy S4 Mini

Acest model e cel mai probabil o versiune dual SIM de Samsung Galaxy Ace 3, cu Android 4.2 probabil la bord și un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Aflăm cu câteva săptămâni în urmă că acest model va fi lansat în această lună pe negru și albastru metalizat, dar și în alb și roșu. Va fi interesant de urmărit când ajung aceste două modele la noi în țară!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×