Samsung Galaxy S4 Active anunțat oficial; Vine cu carcasa rezistenta la apă și mod de captură Aqua

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.699 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Active anunțat oficial; Vine cu carcasa rezistenta la apă și mod de captură Aqua</b>După săptămâni întregi de speculații, imagini ajunse pe web și specificații, acum Samsung Galaxy S4 Active e în sfârșit oficial. Toate zvonurile s-au adeverit și avem de-a face cu o versiune rezistenta la apă și praf a lui S4. &nbsp;...

După săptămâni întregi de speculații, imagini ajunse pe web și specificații, acum Samsung Galaxy S4 Active e în sfârșit oficial. Toate zvonurile s-au adeverit și avem de-a face cu o versiune rezistenta la apă și praf a lui S4.

Terminalul înlocuiește ecranul AMOLED de pe S4 cu un TFT LCD de 5 inch, cu rezoluție Full HD. De asemenea, camera de 13 MP e înlocuită de un senzor de 8 megapixeli, care aduce și un mod de captură Aqua, special pentru fotografierea și filmarea sub apă. Samsung Galaxy S4 Active e creat după standardele IP67, deci poate funcționa timp de 30 de minute sub apă, la o adâncime de maxim un metru.

Samsung Galaxy S4 Active - spate

Dotările sale includ o cameră frontală de 2 MP, procesor quad core de 1.9 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD, LTE, Bluetooth 4.0 și NFC. în privința bateriei, ni se oferă o unitate de 2600 mAh, iar smartphone-ul rulează Android 4.2.2 cu TouchWiz aplicat peste. Active va intra în magazine în această vară în 3 nuanțe: gri, albastru, portocaliu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×