Google Nexus 3 ar putea arăta așa... iată un design Android 4.0!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.941 ori
<b>Google Nexus 3 ar putea arăta așa... iată un design Android 4.0!</b>Ce părere ați avea dacă Samsung Nexus Prime, următorul Google Phone ar arăta precum în imaginile de mai jos? Deși telefonul a fost deja confirmat de câteva ori, el nu a primit încă o imagine oficială sau măcar una scăpată pe web, dacă...

Ce părere ați avea dacă Samsung Nexus Prime, următorul Google Phone ar arăta precum în imaginile de mai jos? Deși telefonul a fost deja confirmat de câteva ori, el nu a primit încă o imagine oficială sau măcar una scăpată pe web, dacă ignorăm un fals recent bazat pe un concept Nokia. Ei bine de un concept e vorba și azi, dar unul dedicat lui Google Nexus 3.

Acest telefon este creat de către Federico Ciccarese, care ne prezintă un terminal cu talia foarte subțire, cel mai probabil în jurul valorii de 7-8 mm. Avem de-a face aici cu primul smartphone cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, fapt denotat și de către interfața concept de pe ecran. Formatul device-ului amintește de Nexus S, doar că puțin mai subțire și nu chiar atât de curbat.

Dacă va intriga designurile curbate ale telefoanelor, aflați că ideea designerilor este de a face terminalul să se muleze pe fata utilizatorului cât mai bine, pentru convorbiri mai comode. Din păcate nu avem și specificații tehnice pentru Nexus 3, astfel că putem doar să presupunem că vine cu un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli. Cât de departe va fi modelul real de acest concept?

Google Nexus 3 ar putea arăta așa... iată un design Android 4.0!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×