Google Nexus 5X și Nexus 6P primesc ultima actualizare de securitate; Suportul software se oprește după 3 ani

1.166 ori
<b>Google Nexus 5X și Nexus 6P primesc ultima actualizare de securitate; Suportul software se oprește după 3 ani</b>În urmă cu aproximativ 3 ani pe piață debutau și smartphone-urile Nexus 5X, respectiv Nexus 6P, terminale cu Android stock care se prezentau tare bine din punct de vedere al design-ului. Astăzi aflăm că cele două dispozitive primesc ultima

Din partea celor de la Google vine astăzi informația cu privire la faptul că smartphone-urile Nexus 5X și Nexus 6P vor primi ultima actualizare de securitate în această lună, moment după care suportul software va lua sfârșit. Vestea vine la 3 ani de la debutul terminalelor care aveau garantat 2 ani de update-uri software majore la Android și extra 1 an de actualizări software de securitate.

Ambele dispozitive rulează în prezent Android 8.1 Oreo și aceasta va fi versiunea la care vor rămâne blocate. Google mai menționează pe această cale și că utilizatorii nu vor mai beneficia de suport telefonic sau online după luna noiembrie.

După cum bine știți, acestea au fost ultimele modele din seria Nexus, asta după ce Google a decis să meargă pe mâna unei noi game intitulate Pixel. Între timp și producția a fost schimbată, astfel că Google a renunțat la parteneriatele cu LG, Huawei, Motorola și HTC, optând pentru producția proprie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×