Samsung Galaxy Note 9 primeşte o actualizare care aduce îmbunătăţiri legate de cameră; Iată ce e nou

2.092 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte o actualizare care aduce îmbunătăţiri legate de cameră; Iată ce e nou</b>În aceste zile smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 a bifat o nouă actualizare, pachet software ce aduce îmbunătățiri pe partea de cameră foto. Din changelog-ul dezvăluit în cadrul paginii de actualizare aflăm faptul că la nivel de captură foto

Galaxy Note 9 a fost apreciat în recenzia Mobilissimo.ro drept "probabil telefonul cu cea mai bună cameră din 2018", dar Samsung a simţit nevoia totuşi să facă îmbunătăţiri. Ca atare a oferit o actualizare software care aduce câteva upgrade-uri la cameră. Le aflaţi mai jos.

Note 9

Nu a venit încă momentul pentru Android 9.0 Pie şi o parte din mine se întreabă dacă acel release va ajunge pe cel mai nou Note în anul curent sau nu. Deocamdată noul update a fost confirmat doar în Germania, dar ar trebui să avem un rollout global până la final de săptămână. Ocupă 300 de MB şi îmbunătăţeşte "calitatea capturii camerei". Ştiu că sună vag, dar changelog-ul menţionează o iluminare mai bună a feţelor în condiţii de iluminare din spate.

Controlul preciziei HDR-ului la nivel de noapte şi zi este mai bine calibrat şi s-a umblat şi la SNR (Signal Noise Ratio). Captura low light primeşte şi ea un ghes spre mai bine. În ciuda calităţii camerei lui Note 9 mai erau zone unde era depăşit de rivali, precum captura foto low light, unde Pixel 2 XL rămâne mai bun, dar și Huawei P20 Pro. Noul firmware este versiunea "N960FXXU2ARI9" şi vine over the air.

Vă reamintesc că Samsung Galaxy Note 9 este primul telefon cu Scene Optimizer, o tehhnologie pe bază de AI care recunoaşte 20 de scene/preseturi, inclusiv Mâncare, Animale, Landscape, Portret şi altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×