Și LG brevetează un smartphone ce are camera selfie ascunsă sub display; Vedem o serie de schițe

698 ori
<b>Și LG brevetează un smartphone ce are camera selfie ascunsă sub display; Vedem o serie de schițe</b>Descoperim astăzi faptul că după Samsung și cei de la LG brevetează un smartphone ce are camera selfie integrată sub display, o tehnologie pe care am putea-o vedea-o în acțiune abia pe 2-3 ani în cel mai bun caz. De asemenea și cei de la Oppo

La începutul acestei luni descopeream faptul că Oppo a primit brevetul pentru o tehnologie ce implică ascunderea camerei selfie sub display, urmând ca la doar câteva zile distanță să fim informați că și sud-coreenii de la Samsung au înregistrat un mecanism similar pe care l-am putea vedea pe Galaxy S11 sau poate chiar S12. Acum vestea săptămânii este că și LG are pregătit ceva de genul pentru un viitor smartphone din portofoliul.

Brevet LG

Aflăm prin intermediul celor de la letsgodigital.com faptul că sud-coreenii de la LG Electronics au primit în aceste zile brevetul pentru tehnologia prin care camera selfie poate fi ascunsă sub ecran. Suntem informați că se propun aici două design-uri diferite de smartphone-uri, unul având ecran plat, în vreme ce al doilea oferă un ecran cu margini laterale stânga-dreapta curbate ca pe modelele Samsung actuale.

Brevet LG

Se alege un decupaj oval care poate fi plasat în locații diferite (mijloc, stânga sau dreapta), un motiv pentru această formă putând fi acela că este vorba despre o cameră selfie duală. Mai aflăm că decupajul cu pricina din ecran este unul transparent, aceasta fiind modalitatea prin care se vor putea realiza fotografii și contribui la obținerea unui aspect ecran-corp generos.

În ambele cazuri (display plat, display curbat lateral) se utilizează panouri flexibile. Cum totul este doar la stadiul de brevet, ar putea dura câțiva ani până când vom vedea tehnologia pe un device real. Sunt curios dacă odată cu această abordare calitatea selfie-urilor va scădea sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×