LG G7 ThinQ primeşte filmare 4K la 60 FPS după o actualizare de firmware; Iată detalii

1.233 ori
<b>LG G7 ThinQ primeşte filmare 4K la 60 FPS după o actualizare de firmware; Iată detalii</b>Începând de astăzi posesorii de terminale LG G7 ThinQ se bucură de suportul pentru filmare 4K Ultra HD la 60 cadre pe secundă, suport ce vine prin intermediul unei actualizări software. Până acum flagship-ul sud-coreenilor putea filma numai

LG G7 ThinQ este probabil flagshipul din 2018 despre care s-a vorbit cel mai puţin după lansarea sa. Mai nou revine ca subiect de ştiri pentru că a primit o actualizare de firmware care îi aduce suport pentru filmare 4K la 60 FPS. Avem detalii mai jos.

Deocamdată actualizarea este disponibilă doar pentru versiunea coreeană de LG G7 ThinQ, dar ar urma să ajungă în alte regiuni în următoarele săptămâni. Până acum telefonul filma maxim la 30 FPS în 4K, dar majoritatea flagshipurilor din ziua de azi au şi 60 FPS, deci se cerea acest lucru. De remarcat faptul că puteţi filma doar 6 minute în acest mod nou, lucru iarăşi comun, pentru că mai toate telefoanele cu Android capabile de captură 4K la 60 FPS sunt limitate la 5-6 minute de captură.

LG G7 Thinq

Noul mod video se poate activa din Camera/Settings/Video Resolution şi apoi alegeţi "UHD 16:9 (60 FPS)". Avantajele acestei filmări? Momentul când surprindeţi subiecte în mişcare, cineva care se dă cu skateboardul sau dacă tot e Cupa Mondială, ceva goluri la stadion, dacă sunteţi la nivel de gazon.

Aceeaşi actualizare aduce şi extra claritate atunci când faceţi captura în mod Auto, dar şi un mod "Super Bright" pentru fotografii mai bine iluminate atunci când folosiţi bliţul. Nuanţele de roşu şi verde sunt şi ele corectate de acest firmware, iar din changelog nu lipsesc obişnuitele upgrade-uri de fluiditate şi funcţionare. Noi aşteptăm între timp să ne vină LG G7 ThinQ în teste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×