LG G7 ThinQ va primi actualizarea la Android 9.0 Pie în primul trimestru din 2019

2.524 ori
<b>LG G7 ThinQ va primi actualizarea la Android 9.0 Pie în primul trimestru din 2019</b>Dacă Samsung va începe să ofere actualizări la Android 9.0 Pie luna viitoare, Sony și Nokia deja au am cam rezolvat cu actualizările, azi aflăm ceva detalii și despre LG. Firma sud coreeana va aduce Android 9.0 Pie pe LG G7 ThinQ în primul trimestru al an

Dacă Samsung va începe să ofere actualizări la Android 9.0 Pie luna viitoare, Sony și Nokia deja au am cam rezolvat cu actualizările, azi aflăm ceva detalii și despre LG. Firma sud coreeana va aduce Android 9.0 Pie pe LG G7 ThinQ în primul trimestru al anului 2019.

Știam deja că începuse un program de beta testing pentru Android Pie pe LG G7 ThinQ luna trecută, iar acum avem și o listare a datei oficiale de update. Din păcate se aplică doar pentru Coreea de Sud. LG G7 ThinQ a fost apreciat la recenzia Mobilissimo.ro pentru formatul îngust, designul aratos și calitatea camerei, dar nici performanța nu a fost rea deloc. De apreciat și faptul că a pierdut rapid din preț, scăzând sub 2000 de lei în ultimele luni.

Cei curioși legat de beta trebuie să afle că doar utilizatorii din Coreea s-au putut înscrie la așa ceva în ultima luna. Android 9/0 Pie vine cu funcții că Dark Mode, App Timer, un nou tip de Adaptive Brightness și selecție mai ușoară de text. Avem App Actions, care este un fel de "App Shortcuts" și care se face prin ținerea apăsată de iconuri, pentru a fi afișate sugestii.

Avem controale noi pentru capturi de ecran și un nou meniu pentru reglajele de volum. Având în vedere apropierea LG de Google, pentru implementarea lui Assistant pe LG G7, mă așteptăm să colaboreze și pentru actualizare.

Apropo, avem și vreo 15 huse de dat zilele acestea! :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×