Google Nexus S surprins În mâna lui Eric Schmidt; CEO-ul Google confirmă Android 2.3 pentru următoarele săptămâni (video)

1.656 ori
<b>Google Nexus S surprins În mâna lui Eric Schmidt; CEO-ul Google confirmă Android 2.3 pentru următoarele săptămâni (video)</b>Web 2.0 summit a fost evenimentul perfect pentru ca Eric Schmidt, CEO-ul Google, să confirme lansarea lui Android 2.3 Gingerbread pentru următoarele săptămâni. Mai interesant a fost faptul că oficialul a fost surprins cu un model Nexus S, pe care...

Web 2.0 summit a fost evenimentul perfect pentru ca Eric Schmidt, CEO-ul Google, să confirme lansarea lui Android 2.3 Gingerbread pentru următoarele săptămâni. Mai interesant a fost faptul că oficialul a fost surprins cu un model Nexus S, pe care l-a prezentat jurnaliștilor de la eveniment.

Handsetul opera în rețeaua T-Mobile, iar Schmidt a anunțat că acest terminal va sosi cu suport NFC (Near Field Communication), o tehnologie care conform CEO-ul Google ar trebui să înlocuiască în curând cardurile de credit. Din păcate producătorul acestui smartphone nu a fost dezvăluit încă, secțiunea cu logo-ul fiind acoperită. Nici data de lansare nu a fost anunțată deocamdată.

Bănuim că Android 2.3 va debuta simultan cu Nexus S, iar datorită generozității lui Schdmit, care a prezentat handsetul la Web 2.0, am putut arunca o privire și asupra interfaței noului OS. Acest UI se potrivește cu speculațiile de până acum și așteptăm și un clip video sau detalii suplimentare pe măsură ce evenimentul continuă.

[update]

Materialul video cu Eric Schmidt și Google Nexus S, a fost în sfârșit publicat, iată-l:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×