Google Nexus Two, produs de Samsung, anuntat pe 8 noiembrie?

1.226 ori
<b>Google Nexus Two, produs de Samsung, anuntat pe 8 noiembrie?</b>Iata ca lucrurile se misca mai rapid decat de obicei in universul Android si la doar doua zile dupa ce am aflat primele zvonuri legate de Google Nexus Two, terminalul primeste un branding si o data de lansare. Zvonurile afirma ca smartphone-ul este...

Iata ca lucrurile se misca mai rapid decat de obicei in universul Android si la doar doua zile dupa ce am aflat primele zvonuri legate de Google Nexus Two, terminalul primeste un branding si o data de lansare. Zvonurile afirma ca smartphone-ul este fabricat de Samsung si ca va debuta in data de 8 noiembrie.

Informatiile vin de la Android Insider, care afirma ca Nexus Two va debuta in cadrul unei conferinte de presa organizata in data de 8 noiembrie. Speculatiile mentioneaza si ca terminalul va fi primul model ce va rula Android 2.3 si acesta pare a fi pana la urma Gingerbread, mai degraba un update al lui Froyo decat un pas spre Android 3.0.

Nu cunoastem detaliile tehnice ale lui Nexus Two, dar ceea ce stim este ca in cazul acestui model, Samsung s-a axat strict pe hardware, in vreme ce Google s-a ocupat de software, fara implicarea producatorului asiatic. Astfel, am putea vedea un soi de Samsung Galaxy S cu o experienta Google nealterata de customizari inutile (TouchWiz, MOTOBLUR etc).

Pe cand si o imagine cu acest handset?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×