Google Now oferă răspunsuri mai eficiente și detaliate decât Siri sau Cortana, conform unui studiu

2.006 ori
<b>Google Now oferă răspunsuri mai eficiente și detaliate decât Siri sau Cortana, conform unui studiu</b>La ora actuală există 3 mari nume pe piața de asistenți virtuali, Cortana, Google Now și Siri, fiecare cu plusurile sale. Totuși, care este cea mai bună dintre aceste soluții? Un posibil răspuns vine prin intermediul celor de la Stone Temple...

La ora actuală există 3 mari nume pe piața de asistenți virtuali, Cortana, Google Now și Siri, fiecare cu plusurile sale. Totuși, care este cea mai bună dintre aceste soluții? Un posibil răspuns vine prin intermediul celor de la Stone Temple Consulting, care au realizat teste ample.

Google Now a câștigat bătălia, cu un scor de 88%, urmat de iOS cu 53% și apoi Cortana cu 40%. Compania a testat fiecare asistent punându-i 3000 de întrebări/comenzi. Având în vedere că Google are și un motor de căutare uriaș în spate, era de așteptat să aibă această rată crescută a răspunsurilor corecte. în mod interesant, la căutarea standard, tot în cadrul unui test similar Bing a oferit răspunsuri mai complete decât Cortana, deci Microsoft mai are de lucru la integrarea celor două.

Pentru cei curioși, Stone Temple este o agenție de consultații SEO, care a publicat studiul său pe web, în calitate oficială. Rețineți că nu e vorba de o analiză părtinitoare, de vreme ce nici Apple, nici Microsoft sau Google nu au fost clienți ai companiei vreodată. Studiul a inclus și Easter Eggs, precum întrebare "What does the fox say?" sau "What is Love", dar nu avem încă un studiu care să ne arate ce asistent are mai mult umor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×