UTOK Împlinește 1 an de la debutul pe piață; o tabletă Hello 7Q oferită la concurs pentru fanii brandului

Autor:  | Publicat în:  UTOK 1.628 ori
<b>UTOK Împlinește 1 an de la debutul pe piață; o tabletă Hello 7Q oferită la concurs pentru fanii brandului</b>După ce anul trecut, mai precis pe data de 16 octombrie, brandul autohton UTOK debuta oficial pe piața din România în cadrul unui eveniment la care am fost prezenți, iată că acum prin intermediul paginii oficiale de Facebook a companiei aflăm că...

După ce anul trecut, mai precis pe data de 16 octombrie, brandul autohton UTOK debuta oficial pe piața din România în cadrul unui eveniment la care am fost prezenți, iată că acum prin intermediul paginii oficiale de Facebook a companiei aflăm că astăzi se împlinește fix 1 an de la lansare.

Pentru a marca acest eveniment, UTOK vă oferă la concurs o tabletă Hello 7Q, device ce a primit de curând și un unboxing din partea Mobilissimo. Pentru a intra în cursa pentru câștigarea acestei tablete va trebui să vă înregistrați spunând “îmi place UTOK pentru că..”, după care să încărcați materialul în cadrul aplicației de pe Facebook.

UTOK Împlinește 1 an de la debutul pe piață; o tabletă Hello 7Q oferită la concurs pentru fanii brandului

în timp ce marele câștigător al concursului se va alege cu tableta UTOK Hello 7Q, ceilalți participați vor primi câte un voucher de 10% reducere pentru orice produs UTOK din gama smartphone și tablete. Aflăm că în acest an, UTOK a lansat pe piață aproximativ 10 smartphone-uri, cât și 18 device-uri de tip tablete. Vă reamintim că în paralel cu concursul UTOK și noi oferim o tabletă UTOK Hello 7Q la concurs! Detalii aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×