Google oferă experiența Search și Chrome pe Windows 8, ne Învață cum să le avem la Îndemână cu un promo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 1.255 ori
<b>Google oferă experiența Search și Chrome pe Windows 8, ne Învață cum să le avem la Îndemână cu un promo (Video)</b>Windows 8 se livrează cu Internet Explorer și Bing la pachet, dar Google nu are probleme cu asta, de vreme ce ne învață într-un nou promo cum să apelăm la Chrome și Google Search în locul soluțiilor rivale. Sub titlul "Get Your Google Back"...

Windows 8 se livrează cu Internet Explorer și Bing la pachet, dar Google nu are probleme cu asta, de vreme ce ne învață într-un nou promo cum să apelăm la Chrome și Google Search în locul soluțiilor rivale. Sub titlul "Get Your Google Back" acest clip video recomanda utilizatorilor să acceseze site-ul GetYourGoogleBack.com, care accesează imediat paginile de download pentru Google Search și Chrome.

Aplicația Google Search are o interfață curata și care vi se va părea familiară, plus că oferă suport pentru input și căutare prin voce. Căutarea de imagini și preview-urile suporta gesturi swipe și veți beneficia de rezultate imediate ale căutărilor pe măsură ce scrieți, prin tehnologia Google Instant. și Doodle-uurile se afla la post în fiecare zi cu evenimente speciale și chiar apar în tile-ul lui Search în Modern UI.

Search și Chrome pe Windows 8

Browserul Chrome este același pe care îl știați deja, cu unele optimizări pentru experiența touch. Optimizările includ și butoane mai mari și posibilitatea de a ține Chrome deschis împreună cu aplicațiile voastre preferate. Sincer să fiu, Bing arata și se mișcă bine pe Windows RT cel puțin, dar parcă aș prefera experienta Google, în ideea că rezultatele afișate în căutare sunt ceva mai bune decât pe Bing.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×