HTC OPERAUL - un telefon cu display HD și procesor Snapdragon S4 (zvon)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.146 ori
<b>HTC OPERAUL - un telefon cu display HD și procesor Snapdragon S4 (zvon)</b>Cel mai așteptat telefon al HTC este DLX, acel phablet de 5 inch cu display la 1080p și Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz. Pe lângă acesta va sosi și un alt smartphone denumit HTC OPERAUL, bănuiesc că este codul sub care-l dezvoltă. &nbsp;...

Cel mai așteptat telefon al HTC este DLX, acel phablet de 5 inch cu display la 1080p și Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz. Pe lângă acesta va sosi și un alt smartphone denumit HTC OPERAUL, bănuiesc că este codul sub care-l dezvoltă.

Informațiile despre HTC OPERAUL au apărut în NenaMark, aplicație de benchmark pentru telefoane Android. Ce se știe despre acest telefon din testul făcut cu NenaMark:

  • display la 1280x720 pixeli;
  • procesor Qualcomm la 1.4 GHz, bănuiesc că va fi dual-core prin prisma rezultatului;
  • Adreno 305 GPU;
  • Android 4.1.1 Jelly Bean.

Bănuiesc că în viitorul apropiat vor apărea mai multe informații. HTC nu o duce prea bine, veniturile sunt în cădere liberă de la trimestru la trimestru. Ar trebui să aducă câteva telefoane de top cu impact în piață și compania taiwaneză nu dă dovadă că are și bugetul de marketing pe măsură.

Mă uit că după Nexus One din 2010 nu au mai colaborat cu Google, Samsung a lansat Nexus S și Galaxy Nexus, se adaugă și tableta de 10.1 inch ce se pare că va fi prezentată peste 2 zile. Până și LG a reușit să se remarce printr-un telefon ce va fi prezentat în curând, LG Nexus 4. Un HTC One X cu Android 4.1 nativ ar fi fost de efect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×