Google ofera Voicemail gratis pentru vagabonzi

Autor:  | Publicat în:  Google 1.163 ori
<b>Google ofera Voicemail gratis pentru vagabonzi</b>Google a anuntat oficial ca va ajuta sute de oameni vagabonzi din San Franciso sa traiasca decent. Fiecare astfel de persoana din oras va primi un numar de telefon pe viata si un cont de voicemail, in cazul in care vor accepta oferta. Google colaboreaza...

Google a anuntat oficial ca va ajuta sute de oameni vagabonzi din San Franciso sa traiasca decent. Fiecare astfel de persoana din oras va primi un numar de telefon pe viata si un cont de voicemail, in cazul in care vor accepta oferta.

Google colaboreaza in cadrul acestei initiative cu autoritatile din San Francisco pentru a oferi serviciul persoanelor fara domiciuliu si a adaposturilor pentru acestia, care vor distribui numerele de telefon. O persoana fara domiciliu va putea sa sune pentru a isi afla mesajele vocale de pe orice telefon. Prin aceasta mutare va fi permis vagabonzilor sa isi caute o slujba, avand in vedere ca majoritatea companiilor cer un numar de telefon pentru contact.

Reprezentantii Google afirma ca serviciul este identic cu restul de oferte voice mail, iar aceste persoane nu sunt discriminate de noua oferta. Nu este vorba de o optiune temporara sau de o gratuitate speciala, ci de numere locale folosite de noi utilizatori. Daca actiunea are succes in San Francisco, ea se va dezvolta si in alte orase din SUA, in cadrul proiectului CARE (Communications and Respect for Everybody).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×