Telefoanele LG KF750 si KF240 dau startul unei noi linii de terminale fashion

2.018 ori
<b>Telefoanele LG KF750 si KF240 dau startul unei noi linii de terminale fashion</b>Unwired View ne anunta ca LG se pregateste sa lanseze o noua linie de terminale fashion, primul dintre acestea fiind KF750, un slider pe care il vom vedea la showul tech CeBIT saptamana viitoare. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este un prototip al...

Unwired View ne anunta ca LG se pregateste sa lanseze o noua linie de terminale fashion, primul dintre acestea fiind KF750, un slider pe care il vom vedea la showul tech CeBIT saptamana viitoare.

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este un prototip al lui KF750 si se pare ca acesta a fost pus deja la licitatie pe un site din Romania, dar nu am aflat inca despre ce site este vorba. Terminalului i s-ar potrivi mai degraba cuvantul "hipnoza" decat "fashion" daca aruncam o privire la ineditele sale sisteme circulare de iluminare din jurul padului directional.

Lista de specificatii ale lui KF750 include o camera de 5 megapixeli, memorie interna de 160MB si slot pentru carduri microSD. De mentionat este faptul ca telefonul este incredibil de slim pentru camera pe care o poarta, facandu-ne sa ne intrebam daca numarul de megapixeli nu este de fapt mai mic. Se pare ca LG va lansa si un low-end, KF240, eventual inainte de CeBIT. Acesta va fi dotat cu o camera de 2 megapixeli si va tinti publicul din Asia si America Latina.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×