Clipurile video de pe telefonul mobil, acum reconditionate prin FixMyMovie.com

1.538 ori
<b>Clipurile video de pe telefonul mobil, acum reconditionate prin FixMyMovie.com</b>Celebrul serviciu de reconditionare video oferit de www.fixmymovie.com a primit o imbunatatire, astfel ca utilizatorii pot impartasi clipurile video cu alti posesori de telefoane mobile prin MMS sau email. De asemenea clipurile pot fi convertite special...

Celebrul serviciu de reconditionare video oferit de www.fixmymovie.com a primit o imbunatatire, astfel ca utilizatorii pot impartasi clipurile video cu alti posesori de telefoane mobile prin MMS sau email. De asemenea clipurile pot fi convertite special pentru iPhone.

Video-urile trimise la FixMyMovie sunt automat imbunatatite pana la de 4 ori rezolutia lor initiala, iar conditiile de luminozitate slaba sunt remediate de asemenea. Pe langa acest feature, clipurile cu frame-rate redus sunt stabilizate, iar imaginea lor devine mai clara, fisierele fiind convertite in versiuni H.264, de o calitate clar superioara.

Noile feature-uri permit oricarui posesor de telefon mobil sa trimita automat clipuri video direct de pe telefonul mobil la upload@fixmymovie.com. Nu veti avea nevoie de un cont pe FixMyMovie, iar dupa ce veti trimite clipul dumneavoastra, acesta va fi automat reconditionat, iar un link catre el va trimis dumneavoastra prin email sau SMS. Utilizatorii inregistrati pot uploada clipurile pe YouTube, le pot include pe paginile MySpace, pe bloguri sau pe site-uri individuale.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×