Google Phone, altceva decat un HTC cu Android?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.803 ori
<b>Google Phone, altceva decat un HTC cu Android?</b>Desi suntem foarte multumiti de felul in care au evoluat terminalele Android (vezi succesul numit Motorola Droid), nu am vazut pana acum un handset care sa fie in totalitate un "Google Phone" autentic. &nbsp; Deocamdata stim ca oficialii Google "se&nbsp;...

Desi suntem foarte multumiti de felul in care au evoluat terminalele Android (vezi succesul numit Motorola Droid), nu am vazut pana acum un handset care sa fie in totalitate un "Google Phone" autentic.

Deocamdata stim ca oficialii Google "se  joaca" cu un model HTC Dragon/Passion, care ruleaza Android si este chiar mai subtire decat Droid sau iPhone. Totusi, de la HTC Dream, la Motorola Droid, Samsung Galaxy si LG-ul nou care de asemenea ruleaza Android, toate acestea au fost doar o incalzire pentru misteriosul Google Phone.

Zvonurile dateaza deja de ani buni si aflam ca Google isi va crea propriul terminal, pe care il va vinde direct sau prin retaileri. Aparent, acest handset va fi lansat in 2010 si va fi fabricat de o companie importanta, dar va purta DOAR branding Google. Gigantul motoarelor de cautare se va ocupa, in acest caz si de design, fara compromisuri, iar speculatiile afirma ca Google va colabora fie cu HTC, LG sau Samsung pentru fabricarea noului model.

In fine, ultimul calup de informatie din acest zvon promitator afirma ca in luna ianuarie va fi lansata o campanie masiva de promovare a noului terminal, deci asteptati-va ca webul sa fie invadat de "Google Phone" in curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×