Opera Mobile 10 Beta, acum in varianta pentru Windows Mobile (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.527 ori
<b>Opera Mobile 10 Beta, acum in varianta pentru Windows Mobile (Video)</b>Puteti afla tot ce e important despre Opera Mobile 10, disponibil acum in varianta beta pentru Windows Mobile din clipul de prezentare de mai jos. Avem de-a face cu un browser foarte intuitiv si care se comporta bine pe handseturile cu ecran touch: &nbsp;...

Puteti afla tot ce e important despre Opera Mobile 10, disponibil acum in varianta beta pentru Windows Mobile din clipul de prezentare de mai jos. Avem de-a face cu un browser foarte intuitiv si care se comporta bine pe handseturile cu ecran touch:

Opera Mobile 10 foloseste o interfata comoda si intuitiva, avand ca principal atuu functia Speed Dial, care permite accesul cu un singur click la site-urile preferate. Bara navigationala din partea inferioara a ecranului ofera optiunile "Back", "Forward", "Reload", "Tabs" si "Tools", ultima permitand accesul la inca o serie de optiuni: "Bookmarks", "History", "Find in page" si "Settings".

Browserul foloseste taburi vizuale pentru a organiza site-urile pe care le-ati vizitat, acestea avand avantajul ca prezinta un mic thumbnail/preview al respectivelor site-uri. Aflam si ca Opera Mobile 10 ofera suport pentru zoom in, scrolling kinetic si ca vine si cu functia Opera Turbo, care va comprima datele descarcate de pe site-uri pentru a economisi bani pentru cei cu abonamente date costisitoare.

Puteti descarca aplicatia de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×