Opera Mobile 10 Beta, acum in varianta pentru Windows Mobile (Video)

1.627 ori
<b>Opera Mobile 10 Beta, acum in varianta pentru Windows Mobile (Video)</b>Puteti afla tot ce e important despre Opera Mobile 10, disponibil acum in varianta beta pentru Windows Mobile din clipul de prezentare de mai jos. Avem de-a face cu un browser foarte intuitiv si care se comporta bine pe handseturile cu ecran touch: &nbsp;...

Puteti afla tot ce e important despre Opera Mobile 10, disponibil acum in varianta beta pentru Windows Mobile din clipul de prezentare de mai jos. Avem de-a face cu un browser foarte intuitiv si care se comporta bine pe handseturile cu ecran touch:

Opera Mobile 10 foloseste o interfata comoda si intuitiva, avand ca principal atuu functia Speed Dial, care permite accesul cu un singur click la site-urile preferate. Bara navigationala din partea inferioara a ecranului ofera optiunile "Back", "Forward", "Reload", "Tabs" si "Tools", ultima permitand accesul la inca o serie de optiuni: "Bookmarks", "History", "Find in page" si "Settings".

Browserul foloseste taburi vizuale pentru a organiza site-urile pe care le-ati vizitat, acestea avand avantajul ca prezinta un mic thumbnail/preview al respectivelor site-uri. Aflam si ca Opera Mobile 10 ofera suport pentru zoom in, scrolling kinetic si ca vine si cu functia Opera Turbo, care va comprima datele descarcate de pe site-uri pentru a economisi bani pentru cei cu abonamente date costisitoare.

Puteti descarca aplicatia de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×