Nokia renunta la Symbian, foloseste Maemo OS pe smartphone-urile din seria N

1.795 ori
<b>Nokia renunta la Symbian, foloseste Maemo OS pe smartphone-urile din seria N</b>Nokia tocmai a anuntat in cadrul unui eveniment oficial ca intentioneaza sa renunte la Symbian OS, in favoarea lui Maemo OS, cel putin in cazul smartphone-urilor din seria N. Aceasta tranzitie va avea loc pana in 2012, conform oficialilor companiei...

Nokia tocmai a anuntat in cadrul unui eveniment oficial ca intentioneaza sa renunte la Symbian OS, in favoarea lui Maemo OS, cel putin in cazul smartphone-urilor din seria N. Aceasta tranzitie va avea loc pana in 2012, conform oficialilor companiei finlandeze.

Asta nu inseamna ca pana in 2012 nu vor mai aparea telefoane din seria N cu Symbian la bord, dar incepand cu acel an, Symbian OS va fi exclusiv folosit pe terminale din seria X si E. Maemo 5 se va ocupa de modelele high end din seria N, iar Nokia a tinut sa reaminteasca tuturor ca isi pastreaza fidelitatea fata de Symbian, in cazul in care existau dubii.

Orice ar spune oficialii Nokia, noi cunoastem realitatea: Symbian OS este inca un sistem de operare destul de popular, dar invechit si cu o cota de piata care scade de la o luna la alta, in special din cauza lui Android si iPhone OS. Isi va "sapa" Nokia propria creatie prin intermediul lui Maemo?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×