Google Phone, un posibil esec?!

1.906 ori
<b>Google Phone, un posibil esec?!</b>Cele mai noi vesti despre Google Phone ne vin de la celebra publicatie Wall Street Journal, care ne prezinta feature-urile probabile ale terminalului.Conform stirii, Google si-a prezentat prototipul catorva operatori wireless, inclusiv AT&T, T-Mobile USA...

Cele mai noi vesti despre Google Phone ne vin de la celebra publicatie Wall Street Journal, care ne prezinta feature-urile probabile ale terminalului.Conform stirii, Google si-a prezentat prototipul catorva operatori wireless, inclusiv AT&T, T-Mobile USA si Verizon Wireless.

Intre timp Google continua sa dezvolte o serie de aplicatii destinate terminalelor mobile, iar aceasta orientare nu este o deloc o coincidenta, softurile servind telefonului branduit cu logo-ul gigantului motoarelor de cautare. Printre aceste aplicatii se numara si un browser mobil, dar eforturile celor de la Google la capitolul hardware nu sunt la fel de reusite ca si cele din domeniul software. Persoanele care au avut ocazia sa vada prototipul Google Phone au declarat ca acesta nu este la fel de revolutionar ca iPhone.

Unul dintre prototipuri a fost comparat cu un Nokia slim, fiind dotat cu o tastatura glisanta, in timp ce altul a fost comparat cu un Treo sau BlackBErry. Nu se cunoaste inca producatorul acestui terminal, desi persoanele care au detalii despre proiect afirma ca LG Electronics s-a aflat in discutii pe aceasta tema cu Google. Gigantul motoarelor de cautare si-a aratat deja deschiderea catre eventuali parteneri, in special din randul operatorilor si al producatorilor de hardware.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×