Google Phone, un posibil esec?!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.823 ori
<b>Google Phone, un posibil esec?!</b>Cele mai noi vesti despre Google Phone ne vin de la celebra publicatie Wall Street Journal, care ne prezinta feature-urile probabile ale terminalului.Conform stirii, Google si-a prezentat prototipul catorva operatori wireless, inclusiv AT&T, T-Mobile USA...

Cele mai noi vesti despre Google Phone ne vin de la celebra publicatie Wall Street Journal, care ne prezinta feature-urile probabile ale terminalului.Conform stirii, Google si-a prezentat prototipul catorva operatori wireless, inclusiv AT&T, T-Mobile USA si Verizon Wireless.

Intre timp Google continua sa dezvolte o serie de aplicatii destinate terminalelor mobile, iar aceasta orientare nu este o deloc o coincidenta, softurile servind telefonului branduit cu logo-ul gigantului motoarelor de cautare. Printre aceste aplicatii se numara si un browser mobil, dar eforturile celor de la Google la capitolul hardware nu sunt la fel de reusite ca si cele din domeniul software. Persoanele care au avut ocazia sa vada prototipul Google Phone au declarat ca acesta nu este la fel de revolutionar ca iPhone.

Unul dintre prototipuri a fost comparat cu un Nokia slim, fiind dotat cu o tastatura glisanta, in timp ce altul a fost comparat cu un Treo sau BlackBErry. Nu se cunoaste inca producatorul acestui terminal, desi persoanele care au detalii despre proiect afirma ca LG Electronics s-a aflat in discutii pe aceasta tema cu Google. Gigantul motoarelor de cautare si-a aratat deja deschiderea catre eventuali parteneri, in special din randul operatorilor si al producatorilor de hardware.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×