iPhone Nano exista!

1.245 ori
<b>iPhone Nano exista!</b>Cu cateva saptamani in urma va informam ca Apple a depus un patent care descrie un posibil iPhone Nano. Acest patent a starnit agitatie in lumea analistilor, iar Keving Chang, de la JP Morgan a confirmat existenta terminalului, prezicandu-i lansarea pana...

Cu cateva saptamani in urma va informam ca Apple a depus un patent care descrie un posibil iPhone Nano. Acest patent a starnit agitatie in lumea analistilor, iar Keving Chang, de la JP Morgan a confirmat existenta terminalului, prezicandu-i lansarea pana in Craciun. Zvonul este acum mai real ca niciodata:

Agentia JP Morgan a declarat ulterior ca nu poate confirma lansarea lui iPhone Nano si numeroase publicatii au luat in considerare retragerea materialelor bazate pe aceste zvonuri. Conform patentului lansat in luna ianuarie a acestui an, Apple a decis ca nu mai este nevoie sa foloseasca touchpaduri sau touchscreenuri. Un simplu "click wheel" pe care-l gasiti la orice iPod ar putea rezolva toate problemele producatorului, insotit de un software bine implementat. Dupa cum puteti vedea si in imaginea anterioara, iPhone Nano seamana foarte mult cu iPod Nano, fiind probabil putin mai mare si avand in ecran de dimensiuni mai mari.

Restul specificatiilor raman neschimbate... Atunci cand veti veti selecta modul "telefon", un sistem circular de formare a numerelor dotat si cu litere va aparea pe ecran. Cu un deget pe click wheel, veti putea selecta o anumita litera sau cifra, iar apasarea va confirma un numar de telefon sau sau un caracter pentru a forma cuvinte. Datorita aceluiasi touchpad circular, care va recunoaste diferenta intre un simplu click si o miscare a degetelor veti putea trimite si SMS-uri, folosind o functie de scroll printre literele relevante.

Vom vedea un "Jesus Phone" Nano in 2007? Probabil ca nu. Se va numi iPhone Nano? Nu stim exact, dar putem confirma faptul ca vom vedea pe piata in 2008 un telefon/music player ieftin si usor de folosit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×