Google Photos oferă o funcție de eliberare a spațiului de stocare de pe device; aceasta sosește în noul update

665 ori
<b>Google Photos oferă o funcție de eliberare a spațiului de stocare de pe device; aceasta sosește în noul update</b>Printre aplicațiile ce ne oferă și posibilitatea de păstrare a fotografiilor &icirc;n cloud, se află și Google Photos, software ce are parte de un update destul de interesant. Vorbim despre funcția Free Up Space prin care utilizatorii pot elibera...

Printre aplicațiile ce ne oferă și posibilitatea de păstrare a fotografiilor în cloud, se află și Google Photos, software ce are parte de un update destul de interesant. Vorbim despre funcția Free Up Space prin care utilizatorii pot elibera din memoria ocupată de către fotografiile aflate pe telefon sau în cloud.

Acest lucru se întâmplă tocmai datorită faptului că majoritatea terminalelor lansate pe piață în ultimul timp vin fără slot microSD la pachet, și poate cu doar 16 GB de stocare. Este și cazul lui Nexus 5X, un smartphone care în versiunea de bază ne oferă un total de 16 GB memorie internă.

Revenind la funcția recent introdusă, aflați că odată aleasă din meniul de setări, vom putea șterge acele imagini din memoria internă a telefonului, ce au fost deja urcate în cloud. De asemenea, Google Photos vine și cu posibilitatea de convertire a fotografiilor la calitate înaltă (din formatul original), spațiul de stocare pentru aceste materiale fiind nelimitat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×