Google Pixel 3 XL primeşte aprecieri pentru ecranul său de la DisplayMate; Iată cum este catalogat

1.431 ori
<b>Google Pixel 3 XL primeşte aprecieri pentru ecranul său de la DisplayMate; Iată cum este catalogat</b>De-abia ce a fost lansat oficial și iată că smartphone-ul Pixel 3 XL deja primește aprecieri. Acestea sunt asociate ecranului său și nu uriașului decupaj din zona superioară, un ecran OLED cu diagonală de 6.3 inch care potrivit celor de la

Dacă topurile DxOMark nu se clintesc prea uşor, supremaţia de la DisplayMate se clătină ceva mai rapid. Samsung Galaxy Note 9 a fost lăudat pentru un ecran fantastic, iar iPhone Xs Max a primit şi el numai laude. Ambele au primit "cea mai mare notă A+". Acum vine şi Google Pixel 3 XL în teste la DisplayMate şi aflaţi mai jos ce au spus despre el.

DisplayMate a apelat la Twitter pentru a face dezvăluirea şi a ajuns la concluzia că Pixel 3 XL şi al său ecran OLED merită la rândul său "cea mai mare notă A+". Era important să aflăm asta după ce Pixel 2 XL a debutat anul trecut cu ceva controverse legate de ecranul său. Revenind la Pixel 3 XL, acesta a primit distincţia de "Cel mai bun ecran de smartphone", tot ca Note 9 şi iPhone Xs Max.

Google Pixel 3 XL vine cu un ecran OLED de 6.3 inch, cu rezoluţie de 2960 x 1440 pixeli, pentru o densitate de 523 ppi. Are contrast ratio de 100.000:1 şi suport HDR, plus o funcţie de Color Boost. Are şi protecţie Gorilla Glass 5, funcţie Always On Display şi un breton, care ascunde cele două camere frontale. Deocamdată nu avem şi raportul detaliat al testelor de ecran, dar acesta va sosi luni, pe 15 octombrie.

Aşteptăm să se pronunţe şi DxOMark...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×