Google Pixel 3 XL are "varicelă"; Un extra decupaj software apare lateral din cauza unui bug

1.275 ori
<b>Google Pixel 3 XL are "varicelă"; Un extra decupaj software apare lateral din cauza unui bug</b>Pe final de lună octombrie un nou bug afectează smartphone-ul Google Pixel 3 XL, de această dată fiind vorba despre o problemă ce cauzează apariția unui extra decupaj în ecran, unul software din fericire. Acest comportament a fost descoperit

După o problemă legată de salvarea fotografiilor, iată că Pixel 3 XL este din nou cap de afiș și asta din cauza unui bug ce afectează ecranul device-ului. Flagship-ul celor de la Google ia "varicelă" și dacă un decupaj generos în partea de sus a display-ului nu era de ajuns iată că acum un alt breton apare, de această dată lateral după cum puteți vedea chiar în fotografia de mai sus postată de UrAvgConsumer.

Google Pixel 3 XL

Acesta afirmă că un extra decupaj și-a făcut apariția din senin, dar partea bună este că la un restart bretonul dispare. Unii utilizatori au umblat și prin setările de dezvoltator pentru a scăpa de acest decupaj care și-a făcut apariția pe telefoane lor Pixel 3 XL.

Din câte aflăm se pare că de vină sunt setările de rotire ale telefonului, Google urmând a veni cu un fix foarte rapid. Până când se va întâmpla asta, mulți fac glume pe seama glitch-ului, câteva dintre acestea fiind postate de către youtuberi tech precum JerryRig, MKBHD sau SuperSAF ca răspuns la fotografia cu pricina. Iată o parte dintre acestea:

  • Nu este un bug, este un feature. Ne pregătește pentru Pixel 4.
  • Știi ce e mai bun decât un singur decupaj? Două decupaje! Șah-mat Apple!
  • Halloween-ul a venit mai devreme!
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×