Google Pixel 3 XL primeşte un unboxing deja şi vine cu căşti Pixel Buds la pachet (Video + galerie foto)

2.927 ori
<b>Google Pixel 3 XL primeşte un unboxing deja şi vine cu căşti Pixel Buds la pachet (Video + galerie foto)</b>Pe neașteptate descoperim astăzi un unboxing video pentru smartphone-ul Google Pixel 3 XL, telefon care este așteptat să debuteze abia în luna octombrie a acestui an pe piață. Partea interesantă este reprezentată și de către faptul

Google Pixel 3 XL se apropie cu viteza luminii de lansare, după debutul lui Android Pie din această săptămână. Azi asistăm la "mama tuturor scăpărilor", adică apariţia noului terminal într-un unboxing video, plus o galerie foto destul de detaliată, dar din păcate cu poze nu prea clare.

Google Pixel 3 XL

Pixel 3 XL a tot scăpat în ultimele luni în randări, fotografii reale, liste de specificaţii şi certificări. Acum aflăm că de terminalul va veni la pachet cu o pereche de căşti Pixel Buds cu conector USB Type-C. Un canal rusesc de Telegram a pus mâna pe aceste fotografii de unboxing şi avem şi un video mai jos. De această dată acea "fereastră" de sticlă din zona camerei e un pic mai discretă şi nu iese în evidenţă aşa mult.

Google Pixel 3 XL

E clar totuşi faptul că avem o cameră singulară în spate şi nu duală, iar imediat sub ea se află scannerul de amprente. Şi bretonul apare cu destul de multă claritate aici, iar la versiunea Hardware vedem listat numele "DVT1.0", adică un terminal de tip Design Validation. Este cel care e supus ultimelor teste interne înainte de producţia în masă. Telefonul rulează Android Pie şi vine în cutie cu toate accesoriile clasice, de la manual la cheiţa pentru SIM şi chiar şi o pereche de căşti Pixel Buds.

Vedem şi un încărcător, cablu USB Type-C şi un adaptor USB Type-C to 3.5 mm. O aplicaţie care se ocupă de specificaţii hardware a confirmat că terminalul are procesor Snapdragon 845, 4 GB RAM şi o rezoluţie a ecranului de 2960 x 1440 pixeli. Slotul SIM se află în zona de jos stânga a handsetului, lângă portul USB Type-C. Căştile Pixel Buds au acelaşi design rotunjit ca modelul de anul trecut şi se conectează via USB-C.

A se observa că vin pe alb, exact ca telefonul şi avem un logo G în spate. Chiar dacă teoretic debutul telefonul ar trebui să aibă loc prin octombrie, ceva îmi spune că se va petrece mai devreme decât de obicei, poate chiar în această lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×