Google Pixel 3a și Pixel 3a XL menționate sub formă de nume de cod în Google Play; Apar și câteva dotări

870 ori
<b>Google Pixel 3a și Pixel 3a XL menționate sub formă de nume de cod în Google Play; Apar și câteva dotări</b>Un debut mult așteptat în perioada următoare este și cel al smartphone-urilor Google Pixel 3a, respectiv Pixel 3a XL - dispozitive care au avut parte de multe leak-uri în ultima vreme. Acestea au apărut inițial sub numele de cod 'bonito"

Un debut mult așteptat în perioada următoare este și cel al smartphone-urilor Google Pixel 3a, respectiv Pixel 3a XL - dispozitive care au avut parte de multe leak-uri în ultima vreme. Acestea au apărut inițial sub numele de cod 'bonito" și "sargo", denumiri care astăzi sunt descoperite și în cadrul consolei Google Play Developer Console de unde dezvoltatorii își pot administra aplicațiile și încărca titluri noi. 

Pixel 3a

În cadrul acestei platforme cei de la Google oferă și detalii despre dotările telefoanelor și tabletelor Android existente pe piață, astfel încât dezvoltatorii să decidă dacă permit acestor dispozitive încă netestate să ruleze aplicația creată. Fix în această secțiune apar astăzi menționate numele de cod mai sus amintite și asociate telefoanelor Pixel 3a și Pixel 3a XL.

Pixel 3a XL

Pe această cale aflăm că modelul Pixel 3a sosește cu ecran de 5.6 inch (OLED, 2160 x 1080 pixeli, 400ppi), cu procesor Snapdragon 670, cameră foto de 12 mpx în spate și cu o baterie de 3000 mAh. Pixel 3a XL pe de altă parte oferă rezoluție de 2220x1080 pixeli și o densitate de 440ppi, iar diagonala ar fi de 6 inch.

Lansarea acestor dispozitive ar fi programată pentru mijlocul acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×