Google Pixel 3 Lite și Pixel 3 Lite XL primesc randări detaliate; Smartphone-ul Pixel de buget vine în două variante

1.171 ori
<b>Google Pixel 3 Lite și Pixel 3 Lite XL primesc randări detaliate; Smartphone-ul Pixel de buget vine în două variante</b>Chiar la început de săptămână suntem întâmpinați de o scăpare serioasă pentru Google Pixel 3 Lite, telefon care nu va sosi singur, ci alături de o variantă Pixel 3 Lite XL. Imaginile sunt bazate pe scheme CAD din fabrică și

Pe neașteptate primim astăzi o serie de randări pentru Google Pixel 3 Lite, dar și pentru Pixel 3 Lite XL - fiind astfel vorba despre două variante diferite de diagonală la care Google lucrează în acest moment. Imaginile sunt bazate pe scheme CAD din fabrică și sosesc din partea lui @onleaks care s-a specializat în ultima vreme pe dezvăluirea de asemenea materiale. Iată ce ne propune fiecare model în parte!

Google Pixel 3 Lite

După cum știți deja, Pixel 3 Lite reprezintă o variantă mai accesibilă a flagship-ului Google din acest an - telefon ce va adopta un corp din policarbonat și un procesor din zona mid-range. De curând ne-a fost confirmat faptul că vom avea parte de același senzor de 12.3 megapixeli în spate precum cel de pe flagship, iar acum descoperim că va exista și o variantă XL a sa pentru cei care preferă diagonalele mai generoase.

(Google Pixel 3 Lite)

Pe seama acestor imagini află că cele două telefoane Lite vor avea port audio 3.5 mm și panouri frontale cu margini foarte mari sus și jos, asta în situația în care vom primi doar un singur difuzor la bord. În spate se află camera singulară însoțită de bliț LED iar în plan central se poate observa scanner-ul de amprente și aflați că nu vom primi încărcare wireless aici din cauză că avem carcase din policarbonat.

(Google Pixel 3 Lite XL)

Suntem informați că modelul Pixel 3 Lite va opta pentru un ecran Full HD+ de 5.5 inch și că acesta va măsura 151.3 mm în lungime, respectiv 70.1 mm în lățime. Pe de altă parte, Pixel 3 Lite XL va avea un ecran de 6 inch și va măsura 160 mm în lungime, respectiv 76.1 mm în lățime. Ambele variante au o grosime de 8.2 mm și display-uri 18.5:9 cu rezoluții FullHD+. 

Cât despre dotările hardware, aflăm că Pixel 3 Lite va avea procesor Snapdragon 670, 4 GB RAM, 32 GB de stocare, cameră selfie de 8 megapixeli și baterie de 2915 mAh la pachet. Posibil ca varianta Pixel 3 Lite XL să ofere dotări similare, deși se vehiculează un cipset Snapdragon 710 pentru acesta. 

Ținând cont de sumele la care se vinde un Pixel 3 și anume 800 euro, sunt șanse ca varianta sa Lite să vină la un preț de 500 - 600 euro. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×