Google Pixel 4 şi Pixel 4 XL vor avea ecrane de 90 Hz "Smooth Display"; Avem şi alte scăpări legat de dotările lor

896 ori
<b>Google Pixel 4 şi Pixel 4 XL vor avea ecrane de 90 Hz "Smooth Display"; Avem şi alte scăpări legat de dotările lor</b>După o pauză de la zvonuri şi scăpări legate de telefoanele Pixel 4, acum acestea revin, cu accentul pe specificaţiile lor. Se discută despre un aşa numit "Smooth Display" de 90 Hz pentru noile telefoane şi avem detalii mai jos.

După o pauză de la zvonuri şi scăpări legate de telefoanele Pixel 4, acum acestea revin, cu accentul pe specificaţiile lor. Se discută despre un aşa numit "Smooth Display" de 90 Hz pentru noile telefoane şi avem detalii mai jos.

La ultima strigare, Google confirmase controlul avansat prin gesturi şi deblocarea facială avansată printr-un teaser video. În plus, văzusem unul dintre modelele Pixel 4 în scăpări hands-on. O sursă a celor de la 9to5Google oferă acum detalii despre specificaţii necunoscute până acum. Se pare că telefoanele Pixel 4 şi Pixel 4 XL vor avea în mare aceleaşi dotări.

Vor avea sticlă în faţă şi spate şi o protuberantă mare (şi pătrată) pentru camere. Acea muchie groasă de sus are deja o scuză, prin integrarea sistemului "radar" Soli, care ajută la detectarea gesturilor utilizatorilor. Tot acolo se afla camera selfie, difuzorul pentru convorbiri şi noi senzori pentru deblocarea facială. Cât despre display, Pixel 4 vine cu ecran de 5.7 inch, iar Pixel 4 XL de 6.3 inch, ambele OLED.

Cel mic are rezoluţie Full HD+, iar cel mare Quad HD+, dar aspectul inedit este că avem refresh rate de 90 Hz, promovat de Google cu numele comercial de "Smooth Display". Asta înseamnă că se vor bate cu telefoane ca OnePlus 7 Pro la cât de lin se mişca interfaţa şi jocurile, dar şi câteva telefoane de gaming. Sursa mai vorbeşte despre doi senzori foto în spate, unul de 12 MP cu PDAF şi unul de 16 MP cu obiectiv telephoto.

Încă o scăpare interesantă a menţionat un ataşament stil DSLR pentru Pixel 4, un soi de obiectiv pentru cameră. În rest aşteptam baterii de 2800 mAh pe modelul cel mic şi 3700 mAh pe cel mare. Ambele vor avea procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare, dar şi difuzoare stereo, apreciate pe generaţia Pixel 3. Aşteptăm un debut în octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×