Google Pixel 4 se arată în noi imagini concept, de această dată cu o cameră selfie amplasată în stânga

1.710 ori
<b>Google Pixel 4 se arată în noi imagini concept, de această dată cu o cameră selfie amplasată în stânga</b>Deși smartphone-urile Google Pixel 4 și Pixel 4 XL sunt așteptate să debuteze la toamnă în același interval cu noile iPhone-urile, scăpările asociate acestor dispozitive sunt foarte puține. Este ciudat ținând cont că anul trecut

Deși smartphone-urile Google Pixel 4 și Pixel 4 XL sunt așteptate să debuteze la toamnă în același interval cu noile iPhone-urile, scăpările asociate acestor dispozitive sunt foarte puține. Este ciudat ținând cont că anul trecut numărul de leak-uri asociate duo-ului Pixel 3/3XL era unul impresionant, telefoanele fiind la un moment dat chiar comercializate la negru înainte de debut.

Google Pixel 4 Concept

Ce ne rămân pentru moment sunt conceptele asociate lui Pixel 4, asemenea randări sosind chiar astăzi din partea celebrului Phone Designer. Din partea acestui creator grafic am mai văzut anterior imagini cu telefoanele Pixel 4, materiale în care ne era prezentat un design care implica decupaje bulină în ecran pentru camerele selfie, în partea din dreapta.

Google Pixel 4 Concept

Astăzi avem imagini proaspete cu optimizări și modificări interesante. În primul rând camera selfie se mută în colțul stânga-sus al ecranului. Designer-ul își imaginează un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului, chiar și în zona inferioară, ceva cam greu de atins mai ales că vorbim despre Google care a primit numai critici pentru muchiile generoase ale terminalelor sale.

Se merge în continuare pe ideea unei camere foto duale care va include un senzor principal pentru captura standard și probabil unul secundar pentru fotografiere ultra-wide. Artistul merge mai departe cu acest concept și își imaginea un look interesant pentru partea din spate, zona superioară colorată în negru continuând pe marginile telefonului, o idee tare interesantă de altfel.

Google Pixel 4 este așteptat cu procesor Snapdragon 855, 4 sau 6 GB RAM și cu Android 10 din fabrică.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×